Wednesday, January 14, 2009

tandas gaya amerika


tau lah harga simen naik.. jangan lah buat tandas takde diding macam ni!!

12 comments:

Kumprinx said...

Kat tandas mcmni la Rambokena tala belakang ari tu.. stail penjara.

ammosham said...

kalau tandas macam nie memang aku gaku kalah beb.

Amaradona said...

cilaka,stail boleh berborok tengah berak..

citahrudin said...

ngeri..sangat ngeri..

dah r x bersih..

ini blh mendatangkn penyakit...

StingRay said...

sambil melepas boleh share borak ngan ngan makan kacang....

Daus said...

peh,macam setan toilet dia..amerika pun segan macam ni..

pipiyapong said...

opis gua semua makwe cun. gua sorang je laki. toilet kongsi. macam ni laa toilet dia..sebijik.amacam mael?

ata said...

tandas unisex kat cp ke nie

Kumprinx said...

pund la king..

joE said...

berak secara berjamaah la ni kirenye....

mie said...

itu namanya muzzakarah..biasa klu org mesyuarat dia akan settle dalam mesyuarat tu je,tapi ini satu pendekatan baru boleh bawa mesyuarat masuk dalam tandas...haahaha!
bukan ape kalau tandas pattern macam tu,diaorang senang nak bincang hal2 sulit negara dalam bab ketenteraan..
tempat yang bagus untuk mengenali satu sama lain dengan lebih mendalam lagi!hehehe...

Syed Ali said...

tak bole blah!!! bwahahahah

*blog hopping*