Tuesday, March 15, 2011

Beberapa hari di kolumpor 2

jumaat; sampai sampai, terus ambil pipi dengan vovin. lepas tu pecut ke Limkokwing layan Naif dan The Trees and The Wild. lagi satu band aku lupa nama apa..
lama tak layan amp kuat. puas juga rasanya. ni ada sikit gambar persembahan pentas dari mereka. yang lain lain nanti aku buat album kat fesbuk.












Sabtu; seharian jalan jalan sampai pitam. terima kasih kat marini atas sesi lepak siang dan terima kasih nora sesi lepak malam. kalau aku ada makwe aku beli baju kalau ko je nanti. kehkehkeh.








ok, urut kaki pekara yang menggelikan. bukan sakit. pegang je kaki aku gelak pegang je kaki aku gelak. naik rimas orang puteh kat sebelah. sumpah aku taknak buat dah.


Ahad; last last aku terpaksa layan bola (EPL 2011). sebab taknak tinggal kat rumah sorang sorang. ntah nak ambil gambar sapa. semuanya aku tak kenal. teruk teruk..




10 comments:

raravintage said...

sumpah ko kena berurut lagi! haha! thanks siap promote blog aku. kompem saham naik lepas ni :)

Hilman Mahyuddin Ghazali said...

Terima kasih abang Mail sudi lepak. Terima kasih abang Mail sudi balik naik bas... keh keh keh

jo ghazali said...

hebat ulasan hujung minggu incik. turun dgn budak egypt lepak dgn makwe sampai xjumpa gua. gampang

Ismail Othman said...

ah, merajuk lah tu. keh lepak dengan paklong malam tu. aok dah balik.

jo ghazali said...

x kire. pulut dgn rendang sebagai pampasan

Hilman Mahyuddin Ghazali said...

sepanjang kami di kolumpo, tak lekang di bibir bercerita pasal kau jo. pasal kau! walaupun tak bersama tapi ingatan sentiasa kepada kau jo! ingat kau!

citahrudin said...

pehh!! perempuan tua rambut putih itu memang canggih dia punya gaya

Sutera_suci said...

Saya tak nak komen sebab..

1) Hilmang dah ade awek

2) Pipi ngan Anip tu sehati sejiwa, wa tengok dah macam ghey da

3) Abang mail mai Key Ell tak bagitau..


Kite nak pulut ngan rendang macam jo jugak..

Ismail Othman said...

ni kira merajuk ke apa demeh ni?. 26 keh ke kolumpor balik. bawak pulut satu beg. pulut in my blood!

Hilman Mahyuddin Ghazali said...

Hi sutera suci. Mail. 19 ni bencana. 26 entah ada lagi tidak kita ni!