Sunday, July 19, 2015

Beberapa hari tak keluar beraya

Hari ni aku pergi beraya juga akhirnya!

Mandi laju laju, pakai minyak wangi sikit je sebab dah nak habis. kena sembur hari hari penting je ni. Setting baju masuk dalam, pakai jam jarum, pakai stokin, jeling kat cermin sikit, ok siap!.

Aku tengok jam dah lewat. pukul 5 dah rupanya. Aku pecut naik moto ke rumah Brade Ubi . Janji dengan Rizal dan Apak, haram tak sampai lagi rupanya. Dia orang masih kat rumah pipi makan mee kari lagi(agaknya).

Aku layan borak jelah dengan Brade Ubi. Pung pang, pung pang, pung pang. Pukul 6 lebih dia orang baru sampai. Borak lagi, Pung pang, pung pang, pung pang, nak dekat magrib dah. Aku pun berkata,

"Kawan kawan, inilah masanya. masanya kita ambil gambar raya"



Menjadi juga lah sikit sikit dressing gambar kodak ni.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)