Wednesday, April 27, 2011

Beberapa hari yang aku tak tau nak tulis apa

Gambar di atas oleh Hilman Mahyuddin Ghazali


seminggu dua ni, macam ni lah hari hari. pagi kerja, petang lepak, malam kerja amal. fesbuk sambil sambil.
kumprinx pun takda kat lipis, ke kuantan, exam. entah bila baliknya. Padeli pun dah kawin. takde nak mengajak. Hilman pun dah start kerja kat kedai makan. Siti Hasmah pun dah potong bulu kucing. Kamera pada jo ghazali. keras juga aku. selalu boleh juga curi curi ambik gambar makwe kat bandar. aku pun pinjam lens dia juga selama ni kehkehkeh.

Apa lagi... ha, jumaat lepas ada buat photoshoot band. Radio Island nama. buat suka suka je pun. ni kira dalam list kerja amal lah ni. ni ada gambar sikit aku pun taktau nak tulis apa dah.





ha, lagi satu, aku ada buku ni. dengar kata ni buku blook, yang tulis dalam ni semua makwe. tak baca lagi sebenarnya. selak selak tak jumpa gambar. emmm, nanti lah baca. kehkehkeh




jauh juga lah citahrudin(salah sorang penulis) ni bawak buku. sampai ke lipis.



sebenarnya.. aku ni dah lama sangat tak jamming. nak kerjakan drum kat rumah ni sorang sorang, memang tak larat dah. tapi nasib baik lah makan nasik lauk sedap sikit 2,3 hari ni. tak lah ingat sangat nak jamming tu..
peh nak dekat pukul 2 pagi dah rupanya. ok ok, tido dulu.

10 comments:

Nveil said...

padan la asyik hujan ja kat sini.
jemming rupanya.

mael, mael.

citahrudin said...

beberapa minit gelak keh keh keh

Miss ... said...

ha pemain drum ke? moh la kite bersama menghentak drum ekeke..

udah2 ape tido lewat nih

Ismail Othman said...

Nveil; kehkehkeh lama tak jamm ni, nveil.
citah; jenis paksa
miss; haah main lah sikit2. kamu main drum juga? jom!

Sutera_suci said...

Gigi pakai ubat gigi apa?

Ismail Othman said...

kolget lah, cik sutera. kadang2 pakai juga kayu sugi tu.

dya said...

suke tgk gmbr aok senyum mael.. muka suci

Sutera_suci said...

Bukan muka suci..muka budak skolah


kakaka..larii

Sutera_suci said...

Pakcik, bila nak apdate? kalau pakcik tak update, kite takde orang nak gado

Ismail Othman said...

ingat lari terus, ada lagi rupanya. kehkehkeh esok lah.