Saturday, February 19, 2011

Beberapa jam lepak dengan Hilman


hari tu dia call aku ajak lepak. hari ahad lepas. 5.30 petang aku datang rumah dia ambik pergi lepak kat kedai Rapi.. Dan lepas hantar dia balik, sampai hari ni aku tak jumpa dia dah. Aneh. Kat masjid pun tak nampak tadi. Takkan dia dah balik mesir semula?

weh,Hilman. call aku secepat mungkin. kita nak start shooting dah ni. Ahad Amar ada balik..

harap harap dia baca ni.

ha, korang pun kalau nampak muka mamat kat atas ni, pesan ke dia cakap aku nak jumpa. mintak tolong betul ni.

5 comments:

zmah said...

Call lah,no.phone tak ada ke?

Ismail Othman said...

dia tak beli no baru lagi rasa. kalau ada dia mesti call.

ieman said...

ok

Sutera_suci said...

Hilmannnnn, abang Mail carikkkk..okey, dah bagitau


hiks.

Ismail Othman said...

ha, dah jumpa hilman. terima kasih semua