Friday, August 5, 2011

Beberapa hari tolong kawan meniaga

Sebenarnya sekarang ni, petang petang aku ikut kumprinx dengan hilman meniaga kat bazaar ramadan. tapi bukan dekat bandar betul. dekat batu 2. bazaar sebelah sekolah setiawangsa. power juga into scene meniaga ni sekali sekali rupanya. tapi jangan risau. rambut aku sorok dalam topi, baju masuk dalam, apperen bunga bunga. peh, rasa cerah masa depan. sebenarnyakan, kamera aku rosak tak boleh nak ambik gambar sekarang ni. jadi siapa siapa yang dekat kuala lipis ni. datang lah tengok kami sendiri macam mana.

Macam mana? jadi ke tak aku promosi kedai ni?

Ah, aku nak pergi pekena nasik goreng sotong lah kejap.

5 comments:

Saya said...

erk kena anto kad raya ke ni hehe

alahai baru ingat ada pic this entry haih..kuciwa sikit :)

Ismail Othman said...

ha, hantar kalau berani. kehkehkeh.

Takda gambo..

Saya said...

boleh je tp kena balas balik
boleh? haha

pecah kaca
pecah gelas
sudah baca
harap balas ekeke

mcm bebudak la plak eheks

JOyAHkHaLID said...

takder kad2nyer. nanti petang aku datang bli kat grai korg ye...

JOyAHkHaLID said...

takder kad2nyer. nanti petang aku datang bli kat grai korg ye...