Tuesday, August 16, 2011

Beberapa jam ambil gambar makwe bertudung di bulan ramadhan

Ahad baru ni aku, kumprinx, hilman ikut satu event ni, aku pun tak reti nak sebut macam mana. dia ada 12 orang makwe ni, dorang ni ada kelas mekap, pakai tudung macam tulah. lepas tu, penganjur dia cari lah photographer untuk spirit of makeover agaknya. dia pass makwe tu sorang satu kat kita orang. takda benda nak cerita juga sebenarnya ni.. nah gambo sikit.





6 comments:

Saya said...

ni pertandingan hape?
pertandingan awek tu ke
atau photograper tu hehe

Tok Rimau said...

Banyak dapat nombor makwe?

Ismail Othman said...

saya; bukan pertandingan. dorang ada kelas mekap2. lepas tu ambik gambar. macam tu je.

tok; kehkehkeh tak dapat, tok!

dya said...

ni talent dari eja sharil pnyer grooming class ke mael?

Ismail Othman said...

haah. kak eja punya talent

fndrocka said...

amboi..lawa-lawa